Wie ben ik?

Studies
Bachelor Toegepaste Psychologie optie Gezondheidspsychologie
Master Klinische Psychologie
Postgraduaat Gedragscounseling i.o.

Wie ben jij? 

Bij mij kan je terecht voor
Psychologische begeleiding, counseling en coaching binnen verschillende thema's zoals
  • Stress, burn-out, bore-out, ...
  • Angst, piekeren, depressie, ...
  • Zelfbeeld, faalangst, ...
  • ...
Denk je nu, ik kan me in geen enkele omschrijving vinden maar ik voel met toch ongelukkig, triest, boos, onbegrepen, ...
Ook dan ben je van harte welkom!

Wie kan er bij mij terecht
Adolescenten, volwassenen en ouderen


Hoe ga ik te werk?

Werkwijze

Op een open en onbevangen manier ga ik begeleidingen aan. In deze begeleiding word ik geïnspireerd door technieken en theorie uit de gedragstherapie en ACT-therapie. Via deze methodes merk ik dat ik samen met de cliënt duidelijk en concreet aan de slag kan. De vragen van de cliënt krijgen hierin steeds een duidelijke plaats en daardoor is de begeleiding steeds op maat.


Hoe loopt een gesprek? Wat moet je verwachten.

Je kan mij vinden via verschillende kanalen, facebook, vind-een-psycholoog.be, deze site en bij je lokale huisarts. Wanneer je graag een afspraak maakt kan dit via het contactformulier dat je terugvindt op het tabblad 'contact en afspraak'. 

Tijdens ons eerste gesprek maak ik graag plaats voor een uitgebreide kennismaking, wie ben jij en met wat kom je naar mij. Maar ook wie ben ik en hoe kan ik jou helpen. Na het eerste gesprek kijken we of we samen verder gaan en hoe de begeleiding zal verder lopen. 

Als we beslissen om samen verder te gaan zullen er nog meerdere gesprekken volgen. De duur en frequentie van deze gesprekken hangt af van jouw persoonlijke situatie en de vragen waar je mee zit.